Του Γιάννη Κωστακόπουλου

Θλιβερή, σοβαρή αφ’ ενός, κωμικοτραγική αφετέρου η υπόθεση του τραυματισμού αλλοδαπού από την ερωμένη του. Αυτός Ασιάτης, μικροκαμωμένος, λεπτεπίλεπτος, εκείνη ευτραφής καλοζωισμένη βορειοευρωπαία, όπως την περιγράφουν, έσμιξαν πριν καιρό, αλλά ο δεσμός τους δεν ευοδώθηκε.

«Ό,τι δεν λύνεται κόβεται», αποφάσισε αποφασισμένη η αντάρτισσα, που σήκωσε πρώτη μπαϊράκι για τον χωρισμό τους. Έσπευσε μάλιστα στον χώρο εργασίας του συμβίου της και τον προκάλεσε σε δημόσιο διάλογο. Έπρεπε τα προσωπικά τους να βγουν στο δρόμο! Για να μην ενοχλούν και τους άλλους εργαζόμενους. Εκεί, καταμεσής του δρόμου, ωμά-κοφτά του ζήτησε να χωρίσουν.

Εκείνος, λένε, έπεσε στα γόνατα την ικέτευε, την εκλιπαρούσε και την απειλούσε ακόμη με συνέπειες για την απόφασή της. Εκείνη αντέδρασε, του φώναξε κι αντί να τον απειλήσει… οπισθοδρόμησε τράβηξε ένα μαχαίρι από την τσάντα της και τον τραυμάτισε στο χέρι. Ευτυχώς που ο άνθρωπος ήταν σκυμμένος κι απέφυγε τα χειρότερα…

Μετά το συμβάν, τα πράγματα ακολούθησαν την πορεία τους. Εκείνος στο Νοσοκομείο για περίθαλψη, εκείνη στα χέρια της Αστυνομίας για ανάκριση.

-Δεν ξέρετε κυρία μου ότι απαγορεύεται να μεταφέρετε μαχαίρι στην τσάντα σας… πόσο μάλιστα να το χρησιμοποιείτε!, ρώτησε στη ρουτίνα του ο ανακριτής.

-Εμείς, πάντα κουβαλούμε ένα μαχαίρι μαζί μας για να καθαρίζουμε φρούτα…, του απάντησε.

Κόκκαλο ο αστυνομικός. Δεν κατάλαβε αν γενίκευε το θέμα, ή αν κυριολεκτούσε.

 

Οι απόψεις εκφράζουν τον συντάκτη τους και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ ανάγκην την άποψη του Καναλιού 6

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com