Το Κανάλι 6 και το κατάστημα Superfoukou Accessories σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε μια χειροποίητη Φουκού γαλβανιζέ, 90Χ40, αξίας πεντακοσίων ευρώ!

Στείλτε μήνυμα στο 2626 με την ένδειξη Superfoukou και μπείτε στην κλήρωση για μια χειροποίητη Φουκού γαλβανιζέ, διαστάσεων 90Χ40, με μηχανισμό τριών σούβλων, μηχανισμό για 12 σουβλάκια, σχάρα μπάρμπεκιου, 4 τροχούς, καπάκι, φουγάρο, μασιά και φτυαράκι καθαρισμού, συνολικής αξίας 500 ευρώ!

Κάθε μήνυμα κοστίζει 40 σεντς.

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Μεγάλη Κερκίδα», με τους Πόλυ Χαραλάμπους και Αντώνη Κέστα.


Όροι και προϋποθέσεις:

1. Ο νικητής του διαγωνισμού, ο οποίος θα καλείται “Δωρεοδόχος”, δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα.
2. O Δωρεοδόχος θα πρέπει, αν του ζητηθεί, να συναινέσει στην παρουσίασή του σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα, ή στη χρήση του ονόματός του ή/και φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από το κατάστημα Superfoukou Accessories ή/και το Κανάλι 6, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του Δωρεοδόχου να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί το κατάστημα Superfoukou Accessories ή/και το Κανάλι 6 να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού Δώρου.
3. Ο Δωρεοδόχος δεν πρέπει ούτε ο ίδιος ούτε ο/η σύζυγός του, ούτε και οποιοσδήποτε συγγενής του έως και πρώτου βαθμού, να είναι υπάλληλος της του καταστήματος Superfoukou Accessories ή του ραδιοσταθμού Κανάλι 6.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com