*Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Χριστούγεννα πάνω στη θάλασσα!
Ελάτε να γιορτάσουμε τη λάμψη της μαγείας των Χριστουγέννων!

Το Κανάλι 6 θα βρίσκεται στη Μαρίνα Λεμεσού αυτό το Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, για να μεταδίδει ζωντανά την εορταστική ατμόσφαιρα κατά την τελετή φωταγώγησης του πιο δημοφιλούς χριστουγεννιάτικου δέντρου της Λεμεσού, ύψους 12 μέτρων!

Τη φετινή επίσημη έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου θα σηματοδοτήσει ο Δήμαρχος Λεμεσού, κύριος Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος θα εγκαινιάσει τη γιορτινή φωταγώγηση της Μαρίνας Λεμεσού στις 17:30, ενώ τη βραδιά θα «ντύσει» μουσικά η χορωδία Diamantidou School of Music, Dance and Drama και ο GEON με κάλαντα και γιορτινά τραγούδια που θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Ξεκινώντας από νωρίς το απόγευμα, ένα διαδραστικό εικαστικό εργαστήρι για παιδιά θα πραγματοποιηθεί από το κέντρο τεχνών Aphi Creative Space.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν τον Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο Funraising, σε μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά στην Πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού, όπου θα διατίθενται προς πώληση κάθε λογής χειροποίητα αντικείμενα και εδέσματα.

Από την εκδήλωση δεν θα λείπει φυσικά, ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα μοιράζει τα δώρα και την αγάπη του στα παιδιά.

Επισκεφθείτε τη πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού, το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, και ζήστε τη μοναδική εμπειρία της μαγείας των Χριστουγέννων πάνω στη θάλασσα!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com