Σε διορθωτικές κινήσεις προέβη η κυβέρνηση έτσι ώστε να καλυφθούν κάποιες κατηγορίες αγροτών που δεν καλύφθηκαν από τα πρώτα σχέδια που εξαγγέλθηκαν μετά την καταστροφική πυρκαγιά σε Λεμεσό και Λάρνακα.

Αυτό ανέφερε ο Υπουργός Γεωργίας, Κώστας Καδής, μετά την πρωινή ευρεία σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βαβατσινιά, στην παρουσία και του Υπουργού Εσωτερικών.

Όπως ανέφερε ο κύριος Καδής, όλοι οι επαγγελματίες αγρότες έχουν λάβει οικονομική στήριξη και πρόσθεσε ότι τώρα, με τις διορθωτικές κινήσεις, θα μπορέσουν άμεσα να πάρουν χορηγία και οι μη επαγγελματίες.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, στις δηλώσεις του ανέφερε ότι όλοι οι πληγέντες έχουν πάρει τη βοήθεια που ανακοινώθηκε από το υπουργείο του και πρόσθεσε ότι σε κάποια μεμονωμένα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, δόθηκαν λύσεις.

Ο κύριος Νουρής είπε ότι, μεταξύ άλλων, οι κοινοτάρχες των περιοχών ζήτησαν βελτιώσεις στα υφιστάμενα στεγαστικά σχέδια του Υπουργείου και ανέφερε ότι θα μελετήσουν τη δυνατότητα να δοθούν κατ’ εξαίρεση, γι’ αυτές τις περιοχές κάποιες, πρόσθετες διευκολύνσεις.

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com