Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε ανακοίνωσή του εκφράζει θλίψη για «μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός μου, είτε με ψιθύρους είτε μέσα από ψευδή δημοσιεύματα», ενώ παράλληλα καλεί τον δημοσιογράφο Ανδρέα Παράσχο να τεκμηριώσει τα όσα προβάλλει.

Σημειώνει ότι, με πλήρη σεβασμό στην ελευθερία των ΜΜΕ αλλά και στην ελευθερία του λόγου, απέφυγε στη 40χρονη παρουσία του στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, την όποια άσκηση των νομικών του δικαιωμάτων, αναγνωρίζοντας πως η εμπλοκή στα κοινά έχει ως συνεπακόλουθο και το αναφαίρετο δικαίωμα των ΜΜΕ και των εκπροσώπων του να τον κρίνουν ή και να τον επικρίνουν.

«Η ανοχή, όμως, στην κριτική φαίνεται ότι έχει παρερμηνευτεί από κάποιους που, ακόμα και με κακόβουλα και ψευδή δημοσιεύματα ή ψιθυρολογία, θεωρούν πως προσφέρουν καλή υπηρεσία στον τόπο και στον λαό», προσθέτει.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά την κατηγορηματική διάψευση από τον τέως Πρωθυπουργό της Ελλάδος, Αλέξη Τσίπρα, καλεί «τον φίλο δημοσιογράφο Ανδρέα Παράσχο είτε να τεκμηριώσει τα όσα αβάσιμα προέβαλε στην πρόσφατη αρθρογραφία του, ή να παραδεχθεί πως υπήρξε θύμα παραπληροφόρησης».

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com