Σε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή της μία γυναίκα, ηλικίας 66 ετών, από την Παλαιστίνη.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, Υπεύθυνος του Τμήματος Τροχαίας Λάρνακας, «γύρω στις 12 το μεσημέρι, ζεύγος Παλαιστινίων που διαμένουν στη Λάρνακα, στην προσπάθειά τους να διασταυρώσουν φωτοελεγχόμενη διάβαση πεζών στη Λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου, από τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού προς τη Δεκέλεια, όχημα τύπου mini bus που κινείτο από την Ορόκλινη προς τον κυκλικό κόμβο, δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα το ζεύγος, με αποτέλεσμα να παρασύρει τη γυναίκα και να την τραυματίσει».

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Τροχαίας Λάρνακας και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, το οποίο παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα και την μετέφερε στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή, «τα ακριβή αίτια του θανάτου της γυναίκας, που είναι ηλικίας 66 ετών, θα διευκρινιστούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της σε μεταγενέστερο στάδιο, λόγω και των μέτρων που λαμβάνονται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού».

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο, αφού τα φώτα τροχαίας στη διάβαση πεζών είχαν πράσινο χρώμα.

Ο οδηγός του mini bus, ηλικίας 55 ετών, κλήθηκε στην Αστυνομία και έδωσε κατάθεση.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com