73 %
S
4 km/h
S
5.5 km/h
84 %
SW
4.8 km/h
SW
13.5 km/h
72 %
E
6.6 km/h
15 %
NW
8 km/h

Καταζητείται από την αστυνομία για ξυλοδαρμό 25χρονου

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό του Λούκα Ξενοφώντος 23 ετών, κάτοικου Λευκωσίας, εναντίον του οποίου εκκρεμεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2017, στη Λευκωσία.
 
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία ο 25χρονος ο οποίος δέχθηκε την επίθεση απόγευμα της 7ης Σεπτεμβρίου, είχε μεταβεί σε μηχανουργείο στη Λευκωσία, με σκοπό να λύσει κάποιες οικονομικές διαφορές που είχε με τον ιδιοκτήτη του.
 
Εκεί φέρεται να δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα, τα οποία, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αφού τον κτύπησαν σε διάφορα σημεία του σώματός του, τον έκλεισαν στο χώρο αποσκευών ακινητοποιημένου αυτοκινήτου, που βρισκόταν στο μηχανουργείο.
 
Μετά από πάροδο αρκετών ωρών, γύρω στις 5π.μ. της 8ης Σεπτεμβρίου, ο παραπονούμενος κατάφερε να εξέλθει του οχήματος και να μεταβεί σε παρακείμενο μηχανουργείο, όπου ζήτησε βοήθεια.
Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου.